Städningär oftaen väldigt tidskrävandesyssla.

Mångahar för det mesta en överhopad agenda med aktiviteteroch kanske umgänge med både vänner och familj och vill inte gärna lägga någon som helstmertid på att även ta hand om städning. Medan en delärlite äldre och inte mäktar med att sköta om sin städning längre.

Sedan finns personer som heller intevill städa, man villhellregöra andra saker som är både viktigare och roligare med den tiden man får över i stället.

För att ta hand om sin städning idealiskt hemma behöver man även se till att allt städmaterial alltid finns hemma, samt tillbehör avluddfritt papper och dammtrasor för att inte glömma dammsugare och moppar och även rengöringsmedel till att tvätta fönster.

De här pinalerna ska man även se till att hålla rena och fräscha efter varje bruk.

Det fordrasäven lite ansträning för att hushållsbestyrenska bliordentligtbra gjort. Med exempelvisont om tid eller begränsad rörlighet blir det gärna så att man inte gör det så grundligt som man helst skulle önska.

Städfirma Göteborg att man ska göra det noggrant och bättre vid nästa tillfälle.På det viset blir städningen oftastinte riktigt fullgod med påföljd att dualdrigblirhelt tillfreds med resultatet.

När du använderstädtjänst – Slipper dudessabesvär!

”Gör som tiotusentalsandra redan gör!”

Hyr städföretag!

Det finns otaligt av tacksammakunder som idagbegagnar sig av städhjälp. Detsom de flesta av kunderfrågar sigidag är: Hur kommer det sig att man inte gjort detta mycket tidigare.

När man tillfrågarkundenom orsaken som gör att de fortsätteranlitastädning – Är svaren oftaalla de punkterhär nedan som de ”slipper” att jobba sig med.
Det kan bland annat vara att:

 • Köpa hem rengörningsprodukter
 • Planera och hitta en bra veckodagför städningen.
 • Damma tavlor, lampor, fönsterbrädor och andra fria ytor som bänkar osv.
 • Dammsugagolv och mattor och även soffan.
 • Torka avkontakter, lister, dörran och karmar.
 • Rensa papperskorgar.
 • Våttorka golv.
 • Putsabadrum,handfat, toaletter, speglar osv.
 • Skura kök och göra rent köksluckor, spis och ugn osv.
 • Putsafönsterrutorna.
 • Tvätta moppar, trasor och rengöramunstycke till dammsugaren efter städningen osv.

  Därutövertalar de ofta om…
  ”Känslan”av att komma hem till ett fräscht och väldoftande hem.
  Det är oftast denkänslankundernaberättar om somdet starkaste intrycket med att ha anlitat städning – När väldoftenav ”rengjort” hembreder ut sig i precis samma sekund man kliveröverdörrtröskeln, för att i samma sekundmötaoch se att allt ävenglänser och skiner rent i sin bostad.
  Ett rutinerat städföretag är självklartyrkesspecialist på att utföra sitt jobb och arbetar rutinerat och rationellt enl. den checklistan man avtalat med kunden. Allt för att genomföra städningen så perfektsom möjligtsamt att inte någothoppas över.
  Det är inte någrasvårigheter att göra förändringar i sin order avstädtjänst.
  Jämför helstolika städföretag!
  Man ska ta sig tid att bedöma flera olikastädföretag och ställa defunderingar och frågorman eventuellt har, så att man är påläst på allt innan man anlitarstädföretaget. Därefter är det väldigt smidigt och enkelt att hyrasitt städföretag.
  Du väljer självifall du önskar lägga en order för tjänsten via företagets hemsida eller viatelefonsamtal.

Vad betalar man för att hyra instädtjänst?

Ett jämförbart riktpris är från ca.200kr/h – Då inkluderar moms efter rutavdrag.
Priserna kanbero på vilken stad man bor i.Slutpriset räknas ut beroende på hur stor bostaden är samt hur frekvent man vill ha städninggjord.
För städtjänstgäller RUT-avdraget! – Kunden betalar dåenbart 50% av priset på arbetskostnaden.

Finns det olika valmöjligheterpåstädtjänst?

De flesta städfirmor har väldigt liknande upplägg, medan vissa har mer utmärkande inriktningar. Detta kan man läsaklart och tydligtpå de auktoriserade respektivestädföretagens hemsida.

Behöver man förbereda något inför första städbesöket?

Man behöver hadet undanplockat fråntex. leksaker och andra lösaföremålsamt att man har plockat bort mat och dylikt från bänkar och ytor som ska torkas av.
Det är lätt att boka ett städföretag – Vill du också beställa?

Stort lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *