Bedroom maki sushi, som vi alle nyder i dag, har sine historiske rødder i gærede fisk- og risretter, guys bedroom moderne udgave er baseret på en fastfoodskål, der imødekom Tokyo teatergæster og forbipasserende i slutningen af ​​1700-tallet netop fordi bedroom bestod af ikke-fermenteret fisk. Dette var kendt som “Edomae Nigirzushi”, der udnyttede fisk fanget i Tokyo (Edo, tilbage da) Bay.
Image result for maki sushi
P fleste mennesker er ikke klar over, at navnet “sushi” refererer til eddike-ris – ikke bedroom rå fisk. Mediterranean andre ord er sushi mediterranean rå fisk, friske agurker eller endog kogt ål, alt sushi, fordi det er ledsaget (eller ledsager) snarere den sødtsyre-og-bitter sushi ris, vi alle elsker. Hvis du kun er interesseret i rå fisk, ikke noget issue – bare spørg om sashimi.

Japansk sushi kommer i flere former og former. Interessant nok ser du ikke sushi i rollform (“maki”) næsten lige så ofte i durante japansk sushi restaurant som du ville i durante vestlig sushi joint. I China forventer at have for det meste “nigiri” sushi – et håndformet stykke ris, toppet mediterranean en fisk eller plant og et flad af wasabi eller andre påfyldninger. Ligesom en anekdote udviklede “nigiri” sushi sig fra durante populær gadefoder, hvor ris og fisk blev presset sammen i durante bambuskasse.

Priserne varierer endnu mere. I dag kan du nemt betale 30.000 € for durante 3-stjernet Michelin-oplevelse til 20 stykker sushi på bedroom berømte Sukiyabashi Jiro i Tokyo Ginza Section (fremhæveterinarian i filmen “Jiro Desires of Sushi”) eller få små boksede sushi til en bekvemmelighed butik for ¥ 250. I bedroom billige ende er der ¥ 100 pr. Plade “kaitenzushis” eller “working sushi.” Prisen afspejler imidlertid ikke nødvendigvis smagen, fordi sushi for det meste handler om increased – og ris er ikke dyrt. Prisen har tendens til at korrelere mediterranean ferskheden af ​​fisken, såvel som dens betjeningsstørrelse. Uanset hvad, er du sikker på at finde et sushi spisested, der passer til noise elegant (og dit budget).

Bedroom grønne te og den friske ingefæpage1=46 tjener som gane rensemidler. Så tag durante drink og durante quote mellem noise dejlige sushi. Jeg siger, at denne ginger-tea combo er bedre end den franske modstykke af ost og vin. Min franske ven er enig. Det er lige så acceptabelt at spise sushi med spisepinde og mediterranean fingrene. Hvis du ikke er fortrolig med den tidligere, behøver du ikke at genere look selv.

Nådtc du dyper sushi i sojasovs, skal du sørge for at dyppe sugar, og ikke risen. Tilføjelse af sojasovs til ris i China er støtende, isæpage1=46 hvis det er specielt behandlet sushi ris. Rejs wise: Få den rigtige japanske oplevelse uden at bryde din tegnebog!

Der er seks forskellige typer sushi. Selvom, afhængigt af hvor du bor, bedroom mest almindelige type vil være en Maki rulle, hvor tang vil blive brugt til at pakke ris og resten af ​​påfyldningen ved hjælp af salt, sukker og eddike efter smag. Smagen, tekstur og størrelse på rullerne vil afhænge af, hvordan de er lavet, delaware afgørende sushi ingredienser, og hvordan det har været krydret.

Den anden mest almindelige variety for sushi hunter du, når du bestiller sushi levering er Nigiri: fisken, rejer eller andet køn, der simpelthen trykkes på durante høj sushi ris. Som en nybegynder bøkiminas du nok holde rapidly ved ruller og Nigiri-højer af ris, disse er de mest populære ordrer taget til sushi, isædtc i den vestlige verden.

Durante traditionel visning af sushi er, at det er en rulle af ris, der er fyldt mediterranean rå fisk. Selvom sushi kan være noget køn, er durante Tuna Maki-rulle altid et første valg både mediterranean begyndere såvel som indfødte japanske og malaysiske. Durante Tuna Maki rulle vil indeholde durante pakning af tang tilsat ris og rå tun. Variationer på rullen kan omfatte røget tun, avocado eller agurk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *