Att en solig sommardag få glida runt i kajak i Stockholms vatten är fantastiskt. Många tycker att de kommer nära naturen på ett fantastiskt sätt när man paddlar kajak. Stockholm bjuder verkligen på en fantastisk utsikt för paddlare!Kayak Pittsburgh - Venture Outdoors

Att paddla kajak är verkligen en rolig aktivitet som passar alla. Paddla kajak passar nybörjare väldigt bra för att det är lätt och lätt att lära sig!

Hyr din kajak hos oss på Rålis Kajak! Välkommen till oss!
Alla kan paddla kajak
Det fina med att paddla kajak är just det att alla kan lära sig det snabbt och passar alla åldrar. Så ge familjen en rolig dag och hyr kajak hos oss på Rålis Kajak! Innan ni ger er iväg får ni rätt utrustning av vår hjälpsamma personal. Du behöver bara ta med dig kläder som passar vädret

Upptäck det Stockholm har att erbjuda från vattnet. Du kommer att upptäcka mycket som du annars inte skulle få se! Kortare rutt genom stan eller paddla genom kanaler kring Långholmen? Du kan också ta en längre tur runt Essingeöarna eller Årstaviken. Vart det bär av bestämmer såklart du!

Om du behöver ta en rast från paddlandet så finns det cafeér och mattorg längs vägen där du kan stanna. Vi törs lova en väldigt trevlig upplevelse oavsett vilken rutt du bestämmer dig för!
Paddla i grupp
Du kan såklart paddla kajak ensam, tillsammans med familjen eller ihop med dina kompisar, men vi har också event där man kan få paddla tillsammans med andra.
Meetup
På denna tur kan du paddla med personer från alla delar av världen! På sommaren så har vi varje torsdag en paddling i såna här grupper där vi ger oss ut på picknick till någon fin plats https://raliskajak.se.
Midnight Kayakers
Varje år runt midsommar så ordnar vi på Rålis Kajak det här eventet tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. Tänk att kunna få paddla och göra en bra sak samtidigt!

Ta med dig passande kläder beroende på väder, du får låna all annan utrustning av oss. När vi har paddlat klart har vi picknick på bryggan i form av knytis. Inga förkunskaper krävs, så häng med även om du är nybörjare. Det blir en väldigt trevlig kväll!
Priser
Vi vill att det ska vara möjligt för alla att ha råd att hyra kajak. Våra priser börjar på 270 kr. Fler prisuppgifter finns på vår webbsida!

Om Rålis Kajak

Rålis Kajak har funnits sen 1999. På den tiden i form av ett café som hette Kafe Kajak. Från början var det bara caféverksamhet som bedrevs, men vårt stora kajakintresse och närheten till Stockholms kajakklubb ledde till att vi till slut köpte in några kajaker för uthyrning.

2009 lämnades caféverksamheten och blev bara kajakuthyrning och här driver vi vidare den verksamheten än idag!

Vi är oberoende och går först och främst på säkerheten för kunden när vi köper in nya kajaker till vår uthyrning. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du hyr kajak av oss! Vi ser fram emot din bokning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *